LASTEN KOSTEUSPYYHKEET

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

LASTEN KOSTEUSPYYHKEET

Lasten puhdistuspyyhkeet ovat välttämättömiä pienten lasten vanhempien kiireisessä arkielämässä. Niiden avulla vaippojen vaihtaminen on helpompi ja nopeampi. Luxplus tarjoaa laajan valikoiman edullisia puhdistuspyyhkeitä pienemmille perheenjäsenille. Tarjoamme useita vaihtoehtoja, niin joten löydät juuri ne, jotka sopivat sinulle ja lapsellesi parhaiten.

Edulliset ja kätevät puhdistuspyyhkeet

Puhdistyspyhkeet voi käyttää vaipanvaihtoon, ja ne ovat myös välttämättömiä vaippalaukussa monien ongelmien ratkaisuna, esimerkiksi jos tarvitset puhdistaa kädet, tai nenäsi vuotaa, tai jäätelö jätti tahran vaatteisiin. Puhdistuspyyhkeet käsillä, hoitopöydällä tai vaippalaukussa, olet hyvin valmistautunut mihin tahansa tilanteeseen.
Luxplusilta löydät brändejä kuten Derma Baby, Dove, Pampers, Huggies, Johnson's, Baby Dream, Fisher Price ja Neutral. Useat näistä puhdistuspyyhkkeistä eivät sisällä hajusteita ja hoitavat huolellisesti vauvan herkkää ihoa vaipan alla. Kaksi tanskalaista brändiä, Neutral ja Derma Baby ovat astma- ja allergiaystävällisiä sekä joutsenmerkittyjä. On kuitenkin suositeltava, ettet käytä ainoastaan puhdistuspyyhkeitä vaipan vaihdon aikana vaan puhdistat vauvan ihon sen lisäksi myös pesulapulla.

Puhdistuspyyhkeet, jotka on kehitetty pinen lapsen vanhemmpien arkielämään

Puhdistuspyyhkeet tulevat kätevässä uudelleensuljettavassa pakkauksessa, joten pyyhkeet ovat aina kosteita ja käyttövalmiita. Meillä on myös pienempiä 3 x 10 kpl pakkauksia, jotka sopivat täydellisesti taskuun tai pieneen pussiin. Pakkauksissa on hauskojen hahmojen kuvia, kuten Pipsa Possu, Ryhmä Hau tai Hello Kitty.

Tee vaipanvaihdosta mukavan kokemuksen sekä itselle että lapsillesi puhdistuspyyhkeiden avulla. Ne takaavat paremman hygienian ja helpottavat lapsesi vaippojen vaihtamista riippumatta siitä, olitpa ulkona tai kotona. Säästä rahaa tuotteissa, joita käytät eniten arkielämässä, ostamalla niitä Luxplusilta.