TUTTIPULLO

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

TUTTIPULLO

Tervetuloa valtavaan valikoimaan edullisia tuttipulloja kaikilta tunnetuilta brändeiltä. Kaikki lapsiperheet tarvitsevat tuttipullon vauvan ensimmäisen vuoden aikana. Joko siksi, että vauvan täytyy juoda äidinmaitoa tai koska tuttipullo helpottaa pikkulapsen juomista, ennen kuin hän oppii juoda kupista.
Mutta oikean ja parhaan tuttipullon valinta voi joskus olla vaikeaa.
Täällä sivulla olemme keränneet joitakin tuttipulloja, joita monet ihmiset käyttävät ja joiden kanssa meillä on hyviä kokemuksia. MAMin ja Bambinon edullisten tuttipullojen lisäksi meillä on myös tuttipullon sterilointi- ja puhdistusvälineitä, joten voit olla täysin varma siitä, että hygienia on paras, kun annat vauvallesi ruokaa.
On tärkeä huolehtia tuttipullon hygieniasta. Varmista, että sinulla on tuttipullon puhdistusvälineitä. Suuri kattila, jossa voit sterilisoida pulloja, ja mieluiten puhdas pyyhe, jolle voit laittaa steriilit tuttipullot.

Miten löydät oikean tuttipullon?


Yksi tärkeimmistä asioista, joita on otettava huomioon valitessa tuttipulloa on tietysti reiät sen nännissä tai kärjessä. Niistä tulee maito ja siksi on tärkeä, että reikä toimii ja että sillä on oikea koko suhteessa lapseen. Hyvin pienet vauvat tarvitsevat vain yhden reiän tai reikiä, jotka ovat niin pieniä, että vain hyvin vähän maitoa tulee kerrallaan. Hieman vanhemmat lapset tietysti tarvitsevat useita reikiä tuttipullossa. Tuttipullo on sovitettava lapsen iälle ja vaihdettava jatkuvasti, kun vauva kasvaa ja tarvitsee enemmän ravintoa. Kyse on kokeilusta.

Edulliset tuttipullot ilman vaarallisia kemikaaleja

Ole aina tietoinen siitä, että ostat tuttipulloja, joilla ei ole hormonihäirikköjä, eli BPA-vapaita pulloja.
Jos valitset tuttipullon muovista, on tärkeä ettei se sisällä BPA. Siis olet varma, että tuttipullo ei toimita haitallisia aineita maitoon.
Täältä löydät edullisia tuttipulloja, jotka ovat testattuja ja turvallisia vauvoille ja pikkulapsille.