EAU DE COLOGNE

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

EAU DE COLOGNE

Miesten ihonhoitorutiinien olennainen osa on Eau de Cologne. Eau de Cologne sisältää vähemmän tuoksuöljyjä kuin Eau de Toilette tai Eau de Parfume, nimittäin 5-8%, joten tuoksu kestää 1-3 tuntia ihotyypistä riippuen. Se on kuitenkin voimakkaampi kuin partavesi, siksi monet miehet käyttävät mieluummin kölninvettä kuin partavettä parranajon jälkeen. Kölninveden tuoksu on aina aidon maskuliininen. Haistaessasi kölninvettä voit miltei aistia testosteroneja, tuoksunuotteja, joita miehet tihkuvat. Kölninveden etu partaveteen verrattuna on tuoksun pitempi kesto, joten voit itse nauttia suositusta tuoksusta ja tehdä vaikutuksen muihin ihmisiin.

Vuonna 1709 italialainen Giovanni Maria Farina keksi kölninveden. Silloin kölninvesi valmistettiin ainoastaan kuninkaallisille. Onneksi tämä ei enää pidä paikkansa. Kölninvesi on kaikkien saatavilla. Täällä Luxplusilla on kölninvesiä edulliseen hintaaan jopa suunnittelijamerkeiltä, kuten Clinique ja Hermés. Meillä on myös muutama hajusteettomia tuotteita sisältävä lahjapakkaus, joten voit huokua maskuliinisuutta kiireestä kantapäähän. Lahjapakkauksiin kuuluu muun muassa suihkugeelejä ja vartalovoiteita.

Meidän hintojen ansiosta on mahdollista käyttää suosittua maskuliinista tuoksua ympäri vuoden, koska meiltä saat Eau de Cologne hajuvedet erittäin edullisesti.