Vain jäsenille:
  • Säästä kaikesta
  • Maksuton Budbee toimitus
  • Ylimääräistä säästöä BonusCashillä
Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton Budbee toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä

ASIAKASPALVELU

Jäsenyys

Ottaa yhteyttä

Tilaus ja maksu

Palautus ja mainonta

Usein Kysytyt Kysymykset

Jäsenyys

Luxplus on ainutlaatuinen konsepti, jolla on monia etuja. Jäsenenä säästät jopa 80% yli 5 000 tuotteesta, huippumerkeiltä sekä päivittäistavaroista. Keskimääräisellä tilauksella voit säästää yli 30 euroa ja jäsenyyden hinta siis palautuu nopeasti. Valitsemalla Luxplus-jäsenhinnan, luot automaattisesti jäsenyyden ensimmäisellä tilauksellasi.

Luodaksesi jäsenyyden kanssamme, sinun on yksinkertaisesti tehtävä ensimmäinen tilauksesi jäsenhintaan. Sitten sinut luodaan automaattisesti jäseneksi.

Jos et enää halua olla Luxplusin jäsen, kirjaudu sisään osoitteessa www.luxplus.fi  sähköpostiosoitteella ja salasanalla ja valitse "TILINI" sivun oikeasta yläkulmasta. Sinun tulee sitten klikata "Jäsenyys", jonka jälkeen voit peruuttaa jäsenyytesi painamalla PERUUTA JÄSENYYS ja tämän jälkeen vahvista peruutus painamalla uudelleen. Jäsenyys on teknisistä syistä lukittuna ensimmäiset 24 tuntia jäseneksi liittymisen jälkeen. Ensimmäisen 24 tunnin kuluttua voit kuitenkin peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa. Huomaathan, että jos sinulla on tilaus kesken, jäsenyyttä ei voi peruuttaa ennen kuin se on käsitelty ja lähetetty. Tämä tapahtuu yleensä 24 tunnin sisällä. Yritä uudelleen, kun tilauksesi on lähetetty varastoltamme. Et voi irtisanoa jäsenyyttäsi kieltäytymällä tai peruuttamalla jäsenmaksua. Maksamattomien ja/tai erääntyneiden laskujen tapauksessa Luxplus pidättää oikeuden käyttää takaisinperimiseen liikekumppaneita (eli perintätoimistoja).

Kun teet uuden tilauksen verkkosivuillamme jäsenhinnalla,  Luxplus jäsenyys 9,95 eur lisätään automaattisesti tilaukseen ja täten jäsenyytesi aktivoituu uudelleen. 9,95 eur kattaa yhden jäsenkauden (30 pv) ja heti kun tilaus on tehty, jäsenyytesi on jälleen aktiivinen.


Ensimmäisen 24 tunnin jälkeen (jolloin jäsenyys on lukittu teknisistä syistä), voit peruuttaa jäsenyytesi tämän jälkeen. Huomaathan myös, että jos sinulla on tilaus kesken, jäsenyyttä ei voi peruuttaa ennen kuin se on käsitelty ja lähetetty. Tämä tapahtuu yleensä 24 tunnin sisällä. Yritä uudelleen, kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty varastoltamme.

Kun rekisteröidyt Luxplus-palveluun, sinun on vahvistettava, että olet yli 18-vuotias. Mikäli olet alle 18-vuotias huoltajan tulee hyväksyä liittyminen sekä jäsenyys, ja jäsenyys tulee tässä tapauksessa tehdä huoltajan nimessä. Huoltaja voi aina irtisanoa sopimuksen, riippumatta siitä, onko sopimus tehty alle 18-vuotiaan lapsen nimellä.

Jäsenmaksu veloitetaan joka kuukausi, siihen asti kun irtisanot jäsenyyden. Jäsenyytesi Luxplus.fi-sivustolla päivitetään automaattisesti 30 päivän välein.

Jos et halua olla jäsen, voit ostaa normaalihintaan. Siinä tapauksessa sinulle ei lisätä jäsenyyttä maksun aikana.

Hyväksymällä Luxplus.fi-sivustolla voimassa olevat jäsenehdot suostut siihen, että Luxplus.fi (Luxplus ApS) veloittaa jatkuvan jäsenmaksun siihen asti, kunnes jäsenyys peruutetaan. Jäsenyyden 14 ensimmäistä päivää ovat maksuttomia, minkä jälkeen jäsenyys muuttuu maksulliseksi 9,95 €/kk jäsenyydeksi. Tehtyäsi ensimmäisen tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse sähköisen vahvistuksen, joka sisältää tietoa jäsenyydestäsi. Tämän jälkeen löydät kuukausittaiset tiedot jäsenyydestä kohdasta “Jäsenyys” kun olet kirjautunut Luxplus-tilillesi.
Rekisteröitymällä Luxplus.fi-sivustolle sitoudut jäsenyyteen siitä hetkestä alkaen, jolloin teet ensimmäisen ostoksen jäsenhintaan. Valitsemalla jäsenhinnan normaalihinnan sijaan hyväksyt myös jäseneksi liittymisen. Luxplus.fi-sivuston jäsenenä sinun on maksettava jäsenmaksu kokonaisuudessaan siihen saakka kunnes peruutat jäsenyyden Luxplus-tilisi kautta.
Luxplus-verkkokaupassa sinulla on lain takaama 14 päivän oikeus peruuttaa jäsenyytesi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että peruutusaika loppuu 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta. Jäsenyyden tilaus alkaa silloin, kun teet Luxplus.fi-sivustolla ostoksen jäsenhintaan. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä, kun sopimus on solmittu, ei siis maksullisen jäsenkauden ensimmäisestä päivästä. Olet velvollinen maksamaan eduista, jotka sinulla on ollut aktiivisena jäsenenä. Tämä lasketaan suhteellisesti sen ajanjakson perusteella, jonka Luxplus on tarjonnut jäsenetuja. Vastuullasi on todistaa, että olet hyödyntänyt peruutusoikeutesi. Et voi irtisanoa jäsenyyttäsi hylkäämällä tai peruuttamalla jäsenmaksua. Luxplus pidättää oikeuden hyödyntää yhteistyökumppaneita (perintätoimistoja) erääntyneiden laskujen perintään. Kaikki maksut Luxplus.fi-sivustolla suoritetaan debit- tai luottokortilla (VISA, VISA Debit, VISA Electron, Mastercard ja Maestro), tai Klarnalla. Luxplus ApS kattaa maksuista aiheutuvat kustannukset ja nämä sisältyvät tuotteiden ja jäsenyyden lopulliseen hintaan.
Voit lukea tarkemmin jäsenyydestä täältä: https://www.luxplus.fi/ehdot

Luxplusissa voit maksaa tilauksesi Klarna Pay Later maksupalvelulla. Jos tämä maksutapa valitaan, jäsenyys uusiutuu Klarnan kautta ja saat laskun jäsenmaksusta. Lasku lähetetään sinulle noin 30 päivän kuluttua sen luomisesta. Tämä tarkoittaa, että saatat saada laskun jäsenyytesi irtisanomisen jälkeen. Lasku laaditaan aina jäsenkauden uusimisen yhteydessä. Jos olet saanut uuden laskun jäsenyytesi peruuttamisen jälkeen, tämä on useimmissa tapauksissa lasku edellisestä jäsenkaudesta, joka uusittiin ennen jäsenyyden peruuttamista.

Jos olet epävarma siitä, mitä jäsenkautta lasku koskee, voit aina lähettää laskun PDF-muodossa asiakaspalveluumme.

Ottaa yhteyttä

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai aloita chat kanssamme. Chattimme on avoinna tiistaista torstaihin klo 12.45-14.45.
Voit myös soittaa meille numeroon +358 9 42723455 – jolloin voit halutessasi jättää vastaajaan viestin ohjeiden mukaisesti ja soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian. Puhelin on avoinna tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 10 -12.00 ja keskiviikkoisin 13:30 - 15:30.


Tilaus ja maksu

Luxplus.fi hinnat ovat päivähintoja, ja pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin ja tietoihin sivustolla milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. 

Sekä sivuston tiedot, että hintatiedot tarkistetaan välttääksemme virheitä. Pyrimme siihen, että annamme aina mahdollisimman tarkkoja tietoja sivustolla. Luxplus.fi ei ole vastuussa vahingoista, kustannuksista tai menetyksistä johtuen tällä verkkosivustolla olevasta epätäydellisestä tai virheellisestä tiedosta. 

Kaikki tuotteet tilataan suoraan suurimmilta toimittajilta EU:ssa. Tästä johtuen joidenkin tuotteiden ulkonäkö voi vaihdella, tuotetiedot voi olla eri kielellä tai pakkauksen ulkonäkö ja/tai väri voi olla erilainen.

 

Palautus ja mainonta

Tuotteen tulee olla ehjässä pakkauksessa ja palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa ja sen tulee olla sellaisessa kunnossa, että voimme myydä tuotteen uutena ilman ongelmia. Jos tavara on menettänyt arvoa ja tämä johtuu siitä, että olet käyttänyt sitä muulla tavalla kuin oli tarpeen tuotteen luonteen selvittämiseksi, voit saada takaisin vain osan ostosummasta. Summa, jonka voit saada takaisin, riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta. Jos tuotetta on kokeiltu yllä kuvattujen lisäksi, katsomme sen käytetyksi, mikä tarkoittaa, että jos peruutat oston, saat takaisin vain osan ostosummasta tai et ollenkaan.

Kun vastaanotamme palautetun tavaran, tarkistamme tavaran tilan ja hyvitämme sen perusteella kaikki saamamme maksut. Hyvitykset myönnetään samassa muodossa kuin alkuperäinen maksutapa. Toimituskulut hyväksytään vain reklamaatioiden yhteydessä (vaurioituneet tavarat) ja vain silloin, kun reklamaatio on perusteltu ja hyväksytty.

Usein Kysytyt Kysymykset

Saat automaattisen sähköpostiviestin, kun tilauksesi on lähetetty. Käytä tätä sähköpostia nähdäksesi tilauksesi tilanteen.


Luxplus on ainutlaatuinen jäsenkonsepti. Jäsenyys oikeuttaa jopa 80%:n alennuksiin tuhansista tuotteista aina eksklusiivisista merkeistä tunnettuihin arkitavaroihin. Säästät tilauksesta keskimäärin 30 euroa tai enemmän ja ansaitset kuukausittaisen jäsenmaksusi nopeasti takaisin merkittävien säästöjen ansiosta.


Ansaitse BonusCashia Luxplus-ostoksesta. BonusCashin summa on sama kuin summa, joka vähennetään alennuksena automaattisesti seuraavasta tilauksestasi.


Ostamme kaikki tuotteemme suoraan eurooppalaisilta toimittajilta ja lisäämme ne omaan varastoomme. Näin tehdessämme karsimme pois kulut, jotka usein lisätään ylimääräisinä tuotteiden hintoihin.


Kyllä se on totta