Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

TUTIT

Vauvat ja pikkulapset ansaitsevat vain parasta. Kun lapsesi itkee, sinun tietysti pitää lohduttaa hänet, ja on ilo rauhoittaa hänet nopeasti ja palauttaa rauhaa ja hiljallisuutta. Olemme valinneet tutit maailman parhaimmalta brändeiltä. Esimerkiksi MAM on johtava vauvanhoitobrändi. Heidän tutinsa on kehitetty tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden ja hammaslääkärien kanssa antaakseen lapsillesi mukavan, siistin ja kätevän tuotteen. Edullisten MAMin tuttien etuna on, että ne ovat erityisen mukavat pienen lapsen suulle ja mahtuvat täydellisesti. Jos olet kyllästynyt nousemaan sängystä monta kertaa yöllä ja laittaa tutti takaisin lapsen suuhun, kokeile MAMin tuttia, ja huomaat, että se pysyy lapsesi suussa.Kätevät ja edulliset tutit tulevat eri väreissä ja koissa sekä sopivat täydellisesti, sinun täytyy vain valita oikea vauvan iän mukainen tuote. Löydä lempitutti ja voit olla varma, että lapsesi löytää lohdutuksen ja ilon siitä. On tärkeä vaihtaa vauvan tutit uusiksi usein bakteerien ja infektioiden välttämiseksi. Täältä löydät valikoiman erittäin edullisia tutteja ja säästät paljon rahaa.Edulliset tutit valmistetaan tavallisesti lateksista tai silikonista, joten voit valita haluamasi tuotteen lapsellesi. MAMin lateksitutit on orgaanisesti valmistettu ja ovat hypoallergeenisia.

MAMin silikonitutit ovat erityisen käteviä, hygieenisiä ja pehmeitä, tuntuvat vauvalle samalta, kuin aitinsa iho, ja saavat hänet rentoutumaan.
MAM tarjoaa tutteja vanhemmille, jotka haluavat antaa lapsilleen parhaan alun elämään.