Vain jäsenille:
  • Säästä kaikesta
  • Maksuton Budbee toimitus
  • Ylimääräistä säästöä BonusCashillä
Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton Budbee toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä

LUXPLUS.FI:N (LUXPLUS CEE A/S) JÄSENYYDEN EHDOT

TIETOA LUXPLUS.FI-SIVUSTON JÄSENYYDESTÄ

Luxplus.fi (Luxplus CEE A/S) toimii jäsenklubina, joka antaa jäsenilleen huomattavia alennuksia tunnettujen valmistajien tuotteista. Jäsenyys Luxplus.fi-sivustolla perustuu jatkuvaan tilaukseen. Ensimmäinen 14 päivää on ilmainen. Kaikki maksut Luxplus.fi-sivustolla suoritetaan luotto- tai pankkikortilla (VISA, VISA Debit, VISA Electron, Mastercard ja Maestro) tai Klarnalla. Tuotteiden hinta ja jäsenmaksu sisältää kaikki maksuista johtuvat kustannukset, ja ne kattaa Luxplus CEE A/S. Voit tarkastella aiempia maksujasi Luxplus.fi-sivustolla käyttäjätilisi kohdasta ”Tilaukset”. Tiedot jäsenmaksuista löytyvät kohdasta ”Jäsenyys”.

Jäseneksi voivat liittyä vain yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt.

Kaikki palvelut tarjoaa Luxplus CEE A/S (Luxplus CEE A/S, 00002 Helsinki, P.O. Box 7670, ALV numero FI 2780316-1).

Kaikki maksut suoritetaan AltaPay- ja Bambora-maksunvälittäjien avulla.

JÄSENYYDEN EHTOJEN HYVÄKSYMINEN

Hyväksymällä Luxplus.fi-sivustolla voimassa olevat jäsenehdot suostut siihen, että Luxplus.fi (Luxplus CEE A/S) veloittaa tietyn rahasumman jatkuvana jäsenmaksuna siihen asti, kunnes jäsenyys peruutetaan. Ensimmäinen jäsenkausi (14 päivää) on ilmainen, minkä jälkeen jäsenyys muuttuu maksulliseksi tilaukseksi 9,95 €/kk.

Jäsenyys alkaa automaattisesti ostaessasi tuotteita jäsenhintaan Luxplus.fi-sivustolta edellyttäen, että olet vahvistanut olevasi yli 18-vuotias ja olet lukenut ja hyväksynyt yleiset ehdot ja jäsenyyden ehdot.

Luxplus.fi tarjoaa jäsenilleen laajan valikoiman tuotteita alennushintaan, ilmaisen toimituksen sekä erikoistarjouksia.

Tilauksen voi tehdä myös liittymättä jäseneksi. Valitse tällöin normaalihinta jäsenhinnan sijaan ja siirry kassalle. Tässä tapauksessa ostoskoriisi lisätään 4,95 € toimituskulut.

Lähetämme sinulle sähköpostitse sähköisen tilausvahvistuksen (kuitin), joka sisältää tuotelistan ja tiedot mahdollisista lisämaksuista: jäsenmaksu, toimituskulut jne.

Voit peruuttaa jäsenyytesi, kun itse haluat.

JÄSENYYDEN LOPETTAMINEN JA SITOUTUMISAIKA

Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa. Tällöin jäsenyytesi peruutetaan välittömästi ja on voimassa vain maksamasi jäsenkauden loppuun saakka.

Jäsenyys on teknisistä syistä lukittuna ensimmäiset 24 tuntia jäseneksi liittymisen jälkeen. Ensimmäisen 24 tunnin kuluttua voit kuitenkin peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa. Tämä tarkoittaa, että voit tilata tuotteita tutustumisjakson aikana ja peruuttaa jäsenyytesi heti seuraavana päivänä – mutta tietysti toivomme, että jatkat jäsenyyttä voidaksesi säästää vielä enemmän.

Huomaathan, ettet voi peruuttaa jäsenyyttäsi ennen kuin tilauksesi on käsitelty. Tämä tapahtuu tavallisesti 24 tunnin kuluessa. Voit peruuttaa jäsenyytesi heti, kun varastomme on käsitellyt tilauksesi loppuun.

Voit peruuttaa jäsenyytesi Luxplus.fi-sivustolla käyttäjätilisi kohdasta ”Jäsenyys” – ”Peruuta jäsenyys”. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Jos peruutat maksullisen jäsenyytesi, sinulla on silti oikeus käyttää jäsenyyttäsi maksamasi jäsenkauden (30 päivää) loppuun asti. Tämä ei kuitenkaan koskee ilmaista 14 päivän tutustumisjaksoa, eli jos peruutat jäsenyytesi ensimmäisen 14 päivän aikana, sen voimassaoloaika päättyy välittömästi. Kun jäsenyytesi on peruutettu, jäsenmaksuja ei enää automaattisesti veloiteta tililtäsi. Voit aina aktivoida jäsenyytesi uudelleen silloin, kun sinulle sopii. Tämä onnistuu helposti, kun teet uuden ostoksen jäsenhintaan.

Jos käyttämäsi maksu- tai luottokortin voimassaoloaika loppuu pian ja/tai haluat vaihtaa sen, riittää, kun maksat seuraavan ostoksesi uudella kortilla. Näin jäsenyytesi yhdistetään uuteen korttiin, ja kaikki tulevat maksut veloitetaan uudelta kortilta.

Altapay A/S sekä Bambora ovat vastuussa korttimaksujesi käsittelystä.

Huomioi, että et voi peruuttaa jäsenyyttäsi pelkästään hylkäämällä maksun. Jäsenyytesi jatkuu automaattisesti, kunnes peruutat sen kirjautumalla jäsensivullesi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

KORTINHALTIJAN VASTUU

Rekisteröitymällä Luxplus.fi-sivustolle sitoudut jäsenyyteen siitä hetkestä alkaen, jolloin teet ensimmäisen ostoksen jäsenhintaan. Valitsemalla jäsenhinnan normaalihinnan sijaan hyväksyt myös jäseneksi liittymisen. Luxplus.fi-verkkosivuston jäsenenä ja kortinhaltijana sinun on maksettava jäsenmaksu kokonaisuudessaan, kunnes peruutat jäsenyyden. Ensimmäinen jäsenkausi (14 päivää) on ilmainen.

TIETOA JÄSENMAKSUN LASKUTUKSESTA

Jäsenyytesi Luxplus.fi-sivustolla päivitetään automaattisesti 30 päivän välein. Näin sinulla on aina pääsy jäsenhintoihin. Ilmainen (0 €) jäsenyys kestää 14 päivää, ja tämän jälkeen se muuttuu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi, joka maksaa 9,95 € kuukaudessa.

Voit aina lopettaa laskutuksen peruuttamalla jäsenyytesi Luxplus.fi-sivustolla tai ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä.

PERUUTUSOIKEUS

Luxplus-verkkokaupassa sinulla on lain takaama 14 päivän oikeus peruuttaa jäsenyytesi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että peruutusaika loppuu 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta.

Tilaus alkaa silloin, kun teet Luxplus.fi-sivustolla ostoksen jäsenhintaan. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä, kun sopimus on solmittu, ei siis nykyisen jäsenyyskauden ensimmäisestä päivästä.

Sinun tulee ilmoittaa meille 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta, jos haluat peruuttaa jäsenyytesi. Peruutuksesta tulee ilmoittaa sähköpostitse. Viestissä on selvästi ilmoitettava halusta käyttää peruutusoikeutta.

TILAUKSEN MAKSUN PALAUTTAMINEN

Jos peruutat jäsenyytesi ajoissa, palautamme sinulta veloitetun jäsenmaksun ilman aiheetonta viivästystä ja viimeistään 14 päivän kuluessa siitä päivästä, kun olemme vastaanottaneet ilmoituksesi sopimuksen peruutuksesta.

Maksu palautetaan samalla maksutavalla, jota olet alun perin käyttänyt.

Kyllä se on totta