Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton Budbee toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä
Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton Budbee toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä

Etkö saa tarpeekseni kauneudesta?

Luxplusilla on rakastamasi tuotemerkit ja tuotteet, joita ilman et voi elää.

Se on totta: Luxplusissa ei tarvitse odottaa vuosittaista alennusmyyntiä. Tai olla ostamatta suosikkiasi hintojen vuoksi. Vain 9,95 eur kuukaudessa ja voit ostaa yli 20 000 tuotetta alennushinnoin - joka päivä! Merkistä riippumatta. Tuotteesta riippumatta. Ilmainen toimitus Budbee boxiin. Lopeta hintojen vertailu ja turha kaupoissa käynti. Kerää ostoksesi Luxplusista ja saat rahoillesi vastinetta!

Tilaa 14 päivän ilmainen kokeilujakso ensimmäisen ostoksesi yhteydessä - ja sano hyvästit rakastamiesi merkkien korkeille hinnoille. Ja tuotteille, joita ilman et voi elää.

Sinun etusi

Säästä KAIKESTA

Edulliset hinnat joka päivä, ympäri vuoden

Ilmainen toimitus Budbee boxiin

Nopea toimitus

Ansaitse BonusCashia

...ja vähennetään seuraavasta tilauksesta. 1 BonusCash = 1 €

Ensimmäiset 14 päivää: 0 €

Kokeile Luxplusia 14 päivää – ilmaiseksi!

Edut = vapaus

Mitä enemmän ostat Luxplusista, sitä enemmän säästät. Säästät aikaa ja säätät ostoissasi. Mitä enemmän säästät, sitä enemmän vapautta sinulla on käyttää rahasi siihen, mitä haluat. Katso, mitä voit yleensä säästää yhdistämällä ostoksesi Luxplusissa.

PIENI KULUTUS

Säästä 51 euroa /kuukausi

KESKIKULUTUS

Säästä 99 euroa /kuukausi

SUURI KULUTUS

Säästä 160 euroa /kuukausi

Näin me sen teemme

Jäsenemme ovat oikeutettuja niin suureen ylellisyyteen kuin mahdollista! Ostamme suoraan suurimmilta myyjiltä, emmekä koskaan tingi laadusta, valikoimasta tai aitoudesta. Mutta säästämme missä voimme - ja suurin osa säästöistä menee suoraan sinulle!

Näistä johtuen säästät niin paljon

Oma varasto = halpa vuokra

Ei kauppoja kalliissa osoitteissa

Outletissa erittäin hyvät hinnat

Tehokkaita tapoja toimia

Paljon jäseniä = ostamme suuria määriä

Vahvaa kumppanuutta tuotemerkkien ja myyjien kanssa

Tätä me olemme

Aloitimme vuonna 2013. Nykyään meillä on yli 120 000 jäsentä. Luxplusilla olemme yhtä erilaisia kuin jäsenemme ja yhtä hulluna kaikkeen, jotka tekevät arjesta ylellistä:
Mukavia tuotteita, hauskoja ihmisiä ja hyvää energiaa!

Meiltä kysytään usein

Luxplus on ainutlaatuinen jäsenkonsepti. Jäsenyys oikeuttaa jopa 80%:n alennuksiin tuhansista tuotteista aina eksklusiivisista merkeistä tunnettuihin arkitavaroihin. Säästät tilauksesta keskimäärin 30 euroa tai enemmän ja ansaitset kuukausittaisen jäsenmaksusi nopeasti takaisin merkittävien säästöjen ansiosta.

Ostamme kaikki tuotteemme suoraan eurooppalaisilta toimittajilta ja lisäämme ne omaan varastoomme. Näin tehdessämme karsimme pois kulut, jotka usein lisätään ylimääräisinä tuotteiden hintoihin.

Ansaitse BonusCashia Luxplus-ostoksesta. BonusCashin summa on sama kuin summa, joka vähennetään alennuksena automaattisesti seuraavasta tilauksestasi.

Saat automaattisen sähköpostiviestin, kun tilauksesi on lähetetty. Käytä tätä sähköpostia nähdäksesi tilauksesi tilanteen.

Haluatko ottaa yhteyttä?

Kirjoita osoitteeseen [email protected]

Kyllä se on totta