LAHJAPAKKAUKSET

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

LAHJAPAKKAUKSET

Miesten hajuvesilahjapakkaus on täydellinen lahja. Siksi Luxplusilla on laaja valikoima EdP, EdT, EdC ja partavesiä. Meillä on myös paljon miesten hajuvesilahjapakkauksia, jotka sisältävät suosikilta hajuvedeltä tuoksuvia tuotteita yhdistettynä yhteen pakkaukseen.

Miesten hajuvedet

Eau de Toilette, Eau de Parfum, Eau de Cologne, Eau Fraiche tarkoittavat tuoksuöljyjen ja hajusteiden pitoisuutta, ja tästä voi päättää kuinka pitkään tuoksu kestää ja kuinka paljon se saattaa maksaa. Esimerkiksi hajuvesi, jonka korkein tuoksuöljypitoisuus on 5-30% tasolla, kestää usein 6-8 tuntia. Eau de Cologne ja partavesi sisältävät vähintään noin 3-5% tuoksuöljyä ja kestävät keskimäärin 2-3 tuntia. Useimmat tuoksut koostuvat muutamasta nuotista ja jakautuvat kolmeen tasoon - latvatuoksu, sydäntuoksu ja pohjatuoksu. Latvatuoksu on ensivaikutelma, eli heti tunnettava tuoksu, joka on aistettavissa, kun hajuvesi laskeutuu iholle. Siinä on raikkaimpia nuotteja. Sydäntuoksu on tuoksu itse eli sydänsä, ja voimakkaampi pohjatuoksu löytyy enimmäkseen aistillisista tai itämaisista tuoksuista.

EdT on yksi suosituimmista miesten tuotteista. Sitä voi käyttää sekä iholle että vaatteisiin, mutta ei partavetenä, koska se saattaa ärsyttää äskettäin ajeltua ihoa.

Hajuvesipakkaukset miehille

Me olemme keränneet miesten hajuvesilahjapakkaukset, jotta voit helposti hemmotella elämäsi miestä. Anna hänen vanhemmilleen antamaan hänelle punaviinin ja sukat, ja anna hänelle lahjan, joka hyödyttää teidät molemmat. Ihanan tuoksun lisäksi saat enemmän rahaa, koska lahjapakkausten arvo on paljon korkeampi kuin hinta - erityisesti Luxplusilla.

Edulliset miesten hajuvedet

Meillä on laaja tuotevalikoima tunnettujen brändien miesten hajuvesiä Luxplusilla. Meillä on tuhma Playboy, luonnollinen Clean, klassinen Hugo Boss, sporttinen Adidas, ja eksklusiiviset Paco Rabanne ja Versace.