RASKAUSTESTI

Raskaustestien markkinat ovat suuret, ja testit toimivat hyvin eri tavalla sekä testiajan että lukemisajan ja yleensä niiden käytön suhteen. On tärkeä lukea käyttöohjeet ennen käyttöä.Milloin tehdä raskaustestin? Lue eteenpäin
Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

RASKAUSTESTI

Raskaustestien markkinat ovat suuret, ja testit toimivat hyvin eri tavalla sekä testiajan että lukemisajan ja yleensä niiden käytön suhteen. On tärkeä lukea käyttöohjeet ennen käyttöä.

Milloin tehdä raskaustestin?

Raskaustesti mittaa HCG:n tasoa - hormonia, jota naisen elimistö tuottaa vain raskauden aikana. Useimmat raskaustestit voi tehdä 4 päivää ennen odotettuja kuukautisia. Jos haluat varmempaa tulosta (jopa 99%), tee testi kuukautiskierron aikana. Yksi viivoista on kontrolliviiva, joka osoittaa, että olet tehnyt testin oikein ja että se toimii oikein. Toinen viiva mittaa HCG:n pitoisuutta virtsassasi. On tärkeä varmistaa, että kontrolliviiva näkyy selvästi.

Raskaustestin on optimaalinen tehdä aamulla. Tällä hetkellä virtsasi on tiivistetyin ja HCG:n pitoisuus on huipussaan. Raskaustestistä riippuen käyttöohjeet on kuitenkin luettava huolellisesti. Toiset raskaustestit on täytyy upottaa virtsaan ja toiset voi käyttää helpommin, sinun täytyy vain pissata testille. Periaate on sama. On erittäin tärkeä tarkista testitulosta ohjeissa määritetyn ajan kuluessa. Jos jätät testin väliin liian pitkään, tulos saattaa olla virheellinen. Esimerkiksi, virheellinen raskaustesti voi osoittaa, ettet ole raskaana, kun itse asiassa olet. Tämä tapahtuu usein, jos teet testin ennenaikaisesti heti hedelmöityksen jälkeen.

Edulliset raskaustestit

Luxplusilta löydät edullisia raskaustesteja eri brändeiltä, kuten Clearblue and Pasante. Clearblue valmistaa sekä raskaus- että ovulaatiotestejä. Clearbluen testeissä ei ole viivoja vaan pieni näyttö, joka näyttää suoraan, oletko raskaana vai et. Jos käytät Clearbluen tuotteita, sinun on suunnistettava tiimalasin symboliin. Samalla voit tilata testin, joka osoittaa, kuinka monta viikkoa sitten hedelmöitys tapahtui.

Kaikki alkaa testistä.

Kyllä se on totta