Lisätty suosikiksi
Poistettu suosikeista

LUXPLUS CEE A/S:N TIETOSUOJAPOLITIIKKA

Luxplusille tietoturva on erittäin tärkeä. Siksi on luonnollista, että käsittelemme tietojasi perusteellisesti ja vastuuntuntoisesti. Seuraavassa selityksessä kerromme, mitkä henkilökohtaiset ja käyttäjäkohtaiset tietosi keräämme sinulta ja mihin tarkoituksiin tallennamme ja käytämme näitä tietoja.

Meillä on seuraavat yhteystiedot:
Luxplus CEE A/S 
ALV numero FI27803161
Y-tunnus 2780316-1

YRITYKSEN TIEDOT
Osoite:
Luxplus CEE A/S 
04300 Tuusula
Teollisuustie 9
Suomi
Puh: +358 92 310 60 70
Sähköposti: [email protected]

PALAUTUSOSOITE JA YHTEYSTIEDOT
Luxplus/Coolrunner Aps
P.O.Box 7670
00002 Helsinki
Suomi

1. HENKILÖTIEDOT

Henkilötiedot ovat  tietoja, kuten nimi, osoite, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja vastatunnistettavissa oleviin henkilöihinava.

Kun rekisteröidyt Luxplus-asiakkaaksi, tallennamme nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi sähköisessä asiakastietokannassa, joka on vain Luxplus-henkilöstön käytettävissä. Ennen kuin keräämme henkilötietojasi, pyydämme nimenomaista suostumustasi ja varmistamme, että tiedät tarkalleen, mitä tietoja tallennetaan. Säilytämme henkilökohtaiset tietosi, jotta lähettää tavaroita, jotka olet tilannut, kommunikoida kanssasi ja noudattaa liiketoimintasääntöjä, jotka kirjanpitolainsäädännön mukaan on säilytettävä 5 vuoden ajan. Tilauksesi suorittamista varten jotkut henkilötiedot jaetaan valituille kolmansille osapuolille. Näitä ovat palveluntarjoajat, joita käytämme logistiikkaan, liikenteeseen ja pankkitoimintaan, ja joille lähetämme tarvittavat asiakastiedot pakkaamiseen, toimitukseen ja maksun käsittelyyn. Nämä palveluntarjoajat voivat käyttää henkilötietoja vain tehtäviensä suorittamiseen. Kaikki muu tietojesi käyttö on ehdottomasti kielletty. Luottamuksellisia tietoja ei tallenneta, eikä niitä siksi koskaan ole saatavilla.

Luxplus-asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa rekisteröintisi milloin tahansa. Sinulla on myös oikeus nähdä kaikki henkilökohtaiset tietosi, jotka olemme tallentaneet. Nämä oikeudet noudattavat yleisitä tietosuoja-asennusta (GDPR). Saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

A) ASIAKASTILI JA KÄYTTÄJÄTUNNUS

Jokaisella rekisteröityneellä asiakkaalla on pääsy henkilökohtaiseen, salasanalla suojattuun asiakastiliinsä. Tähän asiakastiliin kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja salasana. Asiakas valitsee itse salasanan rekisteröintiprosessin ensimmäisessä vaiheessa eikä sitä ole näkyvissä eikä saatavilla Luxplus-henkilökunnalle tai muille. Asiakastilissä on henkilökohtaisia ??tietojasi, tietoja tilauksistasi ja tietoja jäsenyydestänne. Sinulla on mahdollisuus muokata henkilökohtaisia ??tietojasi, jos ne ovat virheellisiä.

B) TILAUSVAHVISTUS JA TOIMITUSVAHVISTUS

Kun olet tehnyt ostoksen Luxplusilla, antamaasi sähköpostiosoitteeseen  lähetetään välittömästi automaattinen sähköpostiviesti, joka vahvistaa tilauksesi. Tilausvahvistus sisältää sen henkilön yhteystiedot (nimi ja osoite), jolle tavara lähetetään, tilausnumero, maksutapa ja lista tilaamistasi tuotteista. Tämä sähköpostiviesti sisältää myös otteet yleisistä ehdoistamme, kuten peruutusehdot ja takuutiedot.
Kun tavarat on lähetetty, antamaasi sähköpostiosoitteen lähetetään automaattinen lähetysvahvistus. Merenkulun vahvistus sisältää tilausnumerosi ja seurantanumerosi (Lähetystunnus), jota voidaan käyttää pakettien seurantaan.

C) PALVELUVIESTIT

Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi Luxplus-yhtiöllä, voimme lähettää sinulle säännöllisesti useita palveluviestejä.

  1. Lähetämme sähköpostiviestin, jossa pyydämme sinua antamaan palautetta parantaaksemme tarjouksia asiakkaillemme. Huomautuksiasi ei missään tapauksessa jaeta valmistajille tai muille käyttäjille.
  2. Kun olet kirjautunut asiakastiliisi sisään ja lisäät tuotteita ostoskoriin ilman, että suoritat ostoksen, lähetämme sinulle seuraavaksi sähköpostiviestin. Tämä automaattinen sähköpostiviesti käyttää ja sisältää ainoastaan sähköpostiosoitettasi. Siihen ei sisälly muita henkilökohtaisia ??tietoja.
  3. Lähetämme sähköpostiviestin, kun arvioimme, että jotkut aiemmin ostamasi tuotteet ovat loppumassa. Kolmannet osapuolet eivät pääse tähän tietoon.
  4. Joka kerta, kun tilaat Luxplus-jäsenenä, ansaitset BonusCashia. Lähetämme sinulle jatkuvasti muistutuksia BonusCashin ansaitsemasi määrästä palvelusähköpostiviestien välityksellä. BonusCash-tietojasi ei missään tapauksessa jaeta muille.
  5. Jos tuote on loppuunmyyty Luxpluksella, voit rekisteröidä sähköpostiosoitteesi vastaavalla tuotesivulla saadaksesi ilmoituksen, kun tuote on taas varastossa. Säilytämme vain sähköpostiosoitteesi tähän palveluun.

D) UUTIKIRJEET

Jos tilasit Luxplus-uutiskirjeeseen, tallennamme sähköpostiosoitteesi, jotta voisimme lähettää sinulle uutisia, erikoistarjouksia, nykyistä tuotevalikoimaa ja muita tietoja. Ilmoitukset lähetetään eri aikavälein olosuhteista riippuen. Voit peruuttaa Luxplus-uutiskirjeiden tilauksen milloin tahansa klikkaamalla uutiskirjeen tilauslinkkiä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

E) KOMENTIT LUXPLUS.FI

Luxplus.fi-sivustolla sinulla on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja / tai kommentoida tuotteen jokaisella tuotesivulla. Nimen ja osoitteen kenttien täyttäminen on vapaaehtoista, sekä voit käyttää kommentointitoimintoa nimettömästi. Jos haluat, että vastaamme kysymyksiisi, pyydämme kuitenkin, että täytät nimen ja osoitteen kentät niin, joten voimme ottaa sinuun yhteyttä.

F) TIETOJEN PALJASTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Kaikki henkilökohtaiset tiedot kerää ja käyttää vain Luxplus vastuullisena tietojenkäsittely-yrityksenä. Henkilökohtaisia tietoja ei koskaan paljasteta tai myydä kolmansille osapuolille. Tähän sisältyy paljastaminen ulkoisille markkinoille ja / tai tutkimustarkoituksiin. Ainoastaan kuljetukseen, toimitukseen ja maksun suorittamiseen välttämätömät tiedot välitetään vastuullisille palveluntarjoajille. Nämä palveluntarjoajat voivat käyttää tietojasi vain heidän erikoistoimintaan. Muu käyttö on ehdottomasti kiellettyä eikä sitä missään tapauksessa saa tapahtua.
Katso lisää “Kolmannen osapuolen palvelut” - kohdasta.

G) ASIAKASPALVELU

Asiakaspalveluun liittyvien tapausten ja tilausten käsittelyn yhteydessä asiakaspalvelu saa kyseisessä tapauksessa pyytää asiakkaalta henkilötodistusta tai muita henkilökohtaisia tietoja. Asiakas voi lähettää nämä tiedot Luxplusille sähköpostitse. Käsittelyn jälkeen henkilökohtaiset tiedot poistetaan 48 tunnin kuluessa.

2. KÄYTTÄJÄTIEDOT

Käyttäjätiedot ovat tietoja, jotka voidaan kerätä, kun vierailet verkkosivuilla.
Kun asiakas vierailee Luxplusin sivustolla, rekisteröimme, kuinka hän liikkuu verkkosivustollamme, mukaan lukien mistä hän on päässyt verkkosivustollamme, millä sivuilla hän käy jne. Rekisteröimme myös tavarat, jotka asiakkaat ovat ostaneet meiltä. Teemme tämän asiakkaidemme käyttäytymisen ymmärtämiseksi, jotta voimme parantaa ja optimoida verkkosivustomme toimintoja ja tavaroiden valikoimaa asiakkaidemme hyödyksi.

3. EVÄSTEET JA IP-OSOITTEET

Eväste on tiedosto, joka sisältää sivuston tuottamia tietoja esimerkiksi siitä, oletko uusi tai aiemmin rekisteröitynyt asiakas, mitä tuotteita klikkaat ja miten liikut verkkosivustollamme. Tavallisesti säilytämme evästeitä 12 kuukauden aikana. Evästeet tallennetaan tietokoneeseen / kannettavaan tietokoneeseen, tablettiin ja / tai älypuhelimeen. Eväste ei voi tunnistaa sinua yksilönä. Se vain tunnistaa tietokoneen / kannettavan tietokoneen, tabletin ja / tai älypuhelimen ja näyttää verkkosivustomme mukautetun version.
Voit muuttaa selaimesi asetuksia niin, että se varoittaa, kun verkkosivusto käyttää evästeitä. Sinulla on myös mahdollisuus poistaa evästeet käytöstä kokonaan. Jos haluat poistaa evästeet, voit tehdä sen selaimesi asetuksissa. Jos sinulla on kysyttävää evästeistä, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen [email protected]
IP-osoite on tietokoneesi osoite, jota käytät verkkosivustovierailun aikana. IP-osoite rekisteröidään, jotta varmistetaan, että Luxplus voi jäljittää tietokoneen, jos vierailuusi liittyy väärinkäyttö tai lainvastaisuus.

4. KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Työskentelemme yhteistyössä erilaisten kolmansien osapuolen tarjoajien kanssa, jotka asettavat evästeet meidän puolestamme ja rekisteröivät käyttötiedot. Tämä kattaa esimerkiksi sen, miten käyttäydyt Luxplus-verkkosivustolla ja minkä tyyppistä verkkomainontaa klikkaat. Tällä tavoin voimme tarjota sinulle kohdennettua verkkomainontaa, jota on räätälöity sinun omasi suosion mukaan. Kaikki tämä tapahtuu nimettömästi; Luxplus ei säilytä henkilötietojasi, kuten nimesi, osoitteesi tai sähköpostiosoitteesi tähän tarkoitukseen. Jokainen tunnistettu IP-osoite on myös anonymisoitu.

Markkinointi

Luxplus toimii seuraavien kolmannen osapuolen tarjoajien kanssa analysointia ja markkinointia varten:

A) GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics on Google Inc.:n tarjoama palvelu, joka tarjoaa ammattimaisen ja monimutkaisen web-analyysin. Lue lisää Google Analyticsista

B) GOOGLE ADWORDS

Google AdWords on Google Inc.:n kehittämä online-mainospalvelu, jonka mainostajat (tässä tapauksessa Luxplus) voivat hyödyntää mainostan kohdistukseen. Luxplus käyttää Google AdWordsia uudelleenkohdistustarkoituksiin. Lue lisää Google AdWordsista.

C) FACEBOOK CUSTOM AUDIENCES

Facebook Custom Audiences on Facebook-työkalu, joka mahdollistaa kohdennetun mainonnan tietyille yleisöille. Luxplus käyttää tätä Facebook-työkalua uudelleenkohdistustarkoituksiin. Lue lisää Facebook Custom Audiencesista.

Logistiikka

Luxplus toimii toimituksessa seuraavien kolmannen osapuolen toimittajien kanssa:

A) COOLRUNNER

Luxplus käyttää Coolrunneria tilausten käsittelyyn ja toimitukseen, joten jaamme Coolrunnerille toimitustiedot, sähköpostiosoiteen ja puhelinnumeron. Coolrunner välittää nämä tiedot neljännelle osapuolelle, esim. PostNord, Posti ja vastaaville logistiikkayrityksille. Lue lisää Coolrunnerista.

B) PCN

Luxplus käyttää PakkecenterNordia tilausten käsittelyyn. Jaamme tilaustiedot, toimitustiedot, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumerot PakkecenterNordille. Lue lisää PakkecenterNordista.

VIESTINTÄ

Lisäksi Luxplus toimii seuraavien kolmannen osapuolen tarjoajien kanssa:

A) ZENDESK

Zendesk on asiakaspalveluympäristö, jota käytämme asiakkaiden pyyntöjen seuraamiseen. Zendeskissa tallennamme nimesi, osoitteesi ja mahdollisen kirjeenvaihdon, jos ja / tai kun otat yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse, sähköpostilla, chat-keskustelussa ja / tai Facebookissa. Kaikki asiakaskontaktit rekisteröidään Zendeskin kautta. Lue lisää Zendeskista.

B) SENDGRID

SendGrid on sähköpostilähetyspalvelu, joka hoitaa kaikki Luxplusin asiakkaille lähettämät sähköpostit. Jaamme sähköpostiosoitteita SendGridille. Lue lisää SendGridista.

Maksut

Luxplus ei tallenna asiakkaiden maksutietoja. Tämän tekee vastaava maksupalveluntarjoaja, jota käytät, kun teet ostoksia sivustolla. Luxplus vaihtaa tunnuksen valitun maksupalveluntarjoajan kanssa, jonka kautta maksutapa tunnistetaan. Tämä maksutunnus on ainutlaatuinen Luxplusin, maksupalveluntarjoajan ja asiakkaan välillä, eikä sitä voida käyttää missään muualla.

Luxplus käyttää seuraavia maksupalveluita tarjoajia / maksuliittymiä:
Jos sinulla on kysyttävää maksutietojen tallentamisesta, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä  suoraan Luxplusilla valitsemaasi maksupalveluntarjoajaan. Jos haluat tietää, mitä maksupalveluntarjoajaa käytettiin tietyssä tilauksessa, otathan yhteyttä [email protected]

5. VASTUU KOLMANNESTA OSAPUOLESTA JA YHTEISTYÖKUMPPANEISTA

Luxplus ei ota vastuuta kolmansien osapuolten ja liikekumppaneiden tietosuojakäytännöistä. Jos olet kiinnostunut edellä mainituista kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöistä, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä suoraan heihin.

6. TIETOSUOJA

Luxplus suojaa henkilötietojasi erittäin vakavasti. Olemme toteuttaneet asianmukaisia fyysisiä, teknisiä ja järjestöllisiä toimenpiteitä, joiden avulla voit suojata tietojasi vahingossa tapahtuvalta menettämiseltä, luvattomalta käytöltä, muokkaamiselta ja tallentamiselta. Luxplus ei ole vastuussa virheistä tiedonsiirrossa tai luvattomasta pääsystä ulkopuolisilta henkilöiltä tai organisaatioilta.

7. KYSYMYKSIÄ JA EHDOTUKSIA

Olemme aina tavoitettavissa, jos sinulla on kysymyksiä tai huomautuksia tietosuojamme suhteen. Otathan yhteyttä asiakaspalveluun osoitteessa [email protected]

8. TIETOSUOJAPOLITIIKAN MUUTTAMINEN

Luxplusilla on oikeus muuttaa tietosuojapolitiikkaansa milloin tahansa asianmukaisen tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

9. SIIRROT KOLMANSIIN MAIHIN

Henkilökohtaisten tietojen laillisen käsittelyn yhteydessä siirrämme tietosi joskus Yhdysvalloissa toimiville organisaatioille. Nämä yritykset ovat sertifioitu EU: n ja Yhdysvaltojen yksityisyyden suojaa (Privacy Shield) noudattaen, mikä varmistaa Periaatteiden noudattamisen. Euroopan komissio on hyväksynyt tämän mekanismin sellaiseksi, joka takaa riittävän tietosuojan ja keinot siirtää tietoja Euroopan talousalueen (ETA:n) ulkopuoliseen maahan, ja on näin ollen GDPR:n mukaiseksi. 
Emme siirrä henkilötietojasi Yhdysvaltojen tai muiden kolmansien maiden järjestöille tai henkilöille, jos Euroopan komissio määrittelee, että nämä maat eivät takaa riittävää tietosuojan tasoa GDPR:n 45. artiklan mukaan.
Jos meidän on siirrettävä henkilötietosi tulevaisuudessa epäturvallisiin kolmansiin maihin, tämä tapahtuu vain, jos asianomainen kolmannen maan vastaanottaja on täyttänyt tietosuojan riittävän tason, jotta se olisi tämän tietosuojakäytännön ja EU: n tietosuojan lainsäädännön mukainen. 

Siirrot tehdään sitten pohjautuen jompaankumpaan seuraavista perusteista:

10. OIKEUTESI

Mikäli haluat käyttää jotain seuraavista oikeuksista, otathan yhteyttä meihin tietosuojakäytännön alussa annettujen yhteystietojen välityksellä.
Vastaamme mahdollisimman nopeasti ja viimeistään kuukauden kuluttua pyynnön vastaanottamisesta, ellei pyyntöjen monimutkaisuus ja laajuus merkitse sitä, ettemme pysty. Tässä tapauksessa vastaamiselle asetettu määräaika pidennetään kolmeen kuukauteen (GDPR:n 12 artikla).

a) Oikeus saada tietoa

Sinulla on oikeus tietää henkilökohtaisten tietojen keräämisestä ja käytöstä (tämän tietosuojapolitiikan mukaisesti).

b) Käyttöoikeus

Sinulla on oikeus pyytää kopio henkilötiedoista, joita meillä on sinusta. Käyttöoikeutta voidaan rajoittaa liikesalaisuuksien ja / tai immateriaalioikeuksien perusteella tai sillä perusteella, että tiedot koskevat myös muita yksilöitävissä olevia henkilöitä.

c) Oikeus oikaisuun tai poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää, että oikaisemme virheellisiä tai puutteellisia henkilötietoja GDPR:n 16 artiklan mukaan. Samoin sinulla on oikeus poistaa henkilötietojasi ("oikeus tulla unohdetuksi") GDPR:n 17 artiklan mukaan. 
Jos olemme tietoisia siitä, että henkilökohtaiset tietosi ovat virheellisiä tai puutteellisia, oikaisemme tämän mahdollisimman pian. Luxplus CEE A/S ei noudata ilmeisen perusteettomia tai liiallisia vaatimuksia.
Luxplus CEE A/S ei oikaise tai poista tietoja, jos niitä tarvitaan lakisääteisen velvoitteen noudattamiseksi tai oikeudellisten vaatimusten laatimiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen. Tällöin Luxplus CEE A/S tallentaa vain sellaiset henkilötiedot, jotka Luxplus CEE A/S on lain mukaan velvoitettu tai oikeutettu tallentamaan, ja poistaa kaikki muut henkilökohtaiset tiedot.

d) Suostumuksen peruuttaminen

Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn kokonaan tai osittain milloin tahansa GDPR:n 7 artiklan mukaan. 
Suostumuksen peruuttamisen jälkeen Luxplus CEE A/S lakkaa käsittelemästä henkilötietojasi, ellei Luxplus CEE A/S ole lain mukaan velvoitettu tai oikeutettu tallentamaan kaikki henkilötietosi tai osa henkilötietojasi. Tällöin Luxplus CEE A/S tallentaa vain sellaiset henkilötiedot, jotka Luxplus CEE A/S on lain mukaan velvoitettu tai oikeutettu tallentamaan, ja poistaa kaikki muut henkilökohtaiset tiedot. Suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta suostumukseen perustuvan käsittelyn lainmukaisuuteen ennen sen peruuttamista.
Jos peruutat suostumuksesi Luxplus CEE A/S: n käyttöön tarvittavien tietojen käsittelyyn, asiakastilisi ei enää toimi, koska meidän on poistettava kaikki tietosi (joista jotkin ovat välttämättömiä asiakkaasi tilien toiminnan kannalta).

e) Vastaväite

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä Luxplus CEE A/S: llä milloin tahansa GDPR:n 12 artiklan mukaan. Voit myös vastustaa sitä, jos uskot, että henkilötietojasi käsittely loukkaa Luxplus CEE A/S: lle antamaa suostumusta tai voimassa olevaa lainsäädäntöä.
Ellei Luxplus CEE A/S pysty osoittamaan käsittelyn pakottavia oikeutettuja syitä, Luxplus CEE A/S ei voi enää käsitellä henkilötietojasi.

f) Rajoittamisoikeus

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi rajoittamista GDPR:n 18 artiklan mukaan. Sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojasi Luxplus CEE A/S: ssä seuraavissa olosuhteissa:

g) Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Koska henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen ja / tai sopimukseen, ja tietojenkäsittely tapahtuu automaattisesti, sinulla on oikeus tietojen siirrettävyyteen.
Oikeus tietojen siirrettävyyteen tarkoittaa sitä, että sinulla on oikeus saada Luxplus CEE A/S: lle luovuttamasi henkilökohtaiset tiedot selkeästi jäsenneltynä, yleisesti käytössä olevassa ja koneella luettavassa muodossa. Tämän jälkeen voit käyttää tätä uudelleen omiin tarkoituksiin ja siirtää tietoja toiselle palveluntarjoajalle. (GDPR:n 20 artikla).

11. VALITUKSET

Jos olet tyytymätön tietojesi käsittelyyn tai vastaukseen valitukseesi, voit esittää asian tietosuojaviranomaiselle (Information Commissioner's Office, ICO). ICO pystyy myös tarjoamaan yleisiä ohjeita yksityisyydestä ja valitusten jättämisperusteista.

Osoite:
Tietosuojavaltuutetun toimisto
P.O. Box 315
FIN-00181 Helsinki
Puh: +358 10 3666 700
Faksi: +358 10 3666 735
Sähköposti: [email protected]
http://www.tietosuoja.fi/fi/



Julkaistu 18. toukokuuta 2018


Luxplus käyttää evästeitä (cookies) samalla kuin kolmannen osapuolen evästeet muistaakseesi sinun asetuksesi ja helpottaakseesi käytettävyyden.
HYVÄKSY