EHKÄISY

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

EHKÄISY

Miehen on tärkeä huolehtia ehkäisystä. Voi olla, että nainen käyttää jotakin muuta ehkäisymenetelmää, mutta turvallisella kondomilla saat varmasti parhaan mahdollisen suojan seksin aikana. Se sekä estää raskaaksi tulemista että suojaa teidät molemmat sukupuolitauteilta. Sekä miehen että naisen on tärkeä pohtia mitä ehkäisymenetelmää käyttää. Muista, että turvallinen seksi on sinun omaa vastuutasi ja sinun on muistettava ehkäisystä joka kerta.

Mitä ehkäisymenetelmää käyttää

Jos olet seksuaalisesti aktiivinen ja haluat suojautua sukupuolitaudeilta, on tärkeä suojella itseäsi oikealla tavalla aina, kun harrastat seksiä. Käytä kondomia välttääksesi tartunnan sillä se on yksi turvallisimmista ehkäisymenetelmistä. Kondomit suojaavat raskautta ja sukupuolitauteja vastaan. Tältä sivustolta löydät markkinoiden turvallisimmat ja miellyttävimmät kondomit suurimmilta ehkäisyvalmistajilta, kuten Pasante ja Durex. Valitse kondomi, jos sinulla on paljon seksikumppaneita, tai jos olet parisuhteessa ja tyttöystäväsi ei halua käyttää ehkäisypillereitä tai kierukka. Valitse yleensä kondomit ehkäisyyn suojataksesi sinua taudeilta.

Maustetut kondomit

Ehkäisyn ei välttämättä täytyy tylsää. Jos haluat leikkiä ja kokeilla erilaista seksissä, valitse makukondomeja, tai nypysteettyjä/juomutettuja kondomeja, tai mitä tahansa, mikä voi tehdä ehkäisystä upean kokemuksen sinulle ja kumppanillesi. Olet koskaan kokeillut mansikalta maistuvaa kondomiaa? Tai juomukondomia, joka parantaa seksuaalisen kumppanisi nauttimista? Mieti mitä odotat ja mitä tarvitset ehkäisystä, ja valitse sopiva ehkäisymenetelmä.