HARMAAT HIUKSET

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

HARMAAT HIUKSET

Harmaat hiukset -luokasta löydät useita misten hiustenhoitotuotteita ja shampoita, joista jokaisella on omia ominaisuuksia harmaiden hiusten tyypistä riippuen.
Esimerkiksi, jos olet vaalennut hiukset ja haluat poistaa keltaisen värin, joka usein näkyy hiuksissa vaalennuksen jälkeen, voit löytää miesten hopeashampoita, jotka vähentävät keltaista sävyä antaen tukalle tyylikkään kylmän hopean sävyn. Miesten hopeashampoo poistaa keltaisia sävyjä valkaistuista hiuksista ja siinä on erityisesti miehiin kohdistettu maskuliininen tuoksu.

Miesten hopeashampoo

Miesten hopeashampoo antaa tyylikkäämmän ja kylmemmän sävyn lyhyisiin hiuksiin. Kokeile miesten hopeashampoota, jos haluat parantaa vaalennuksen tuloksen ja poistaa keltaiset sävyt hiuksista. Miesten hopeashampoon etuna on se, että saat tyylikkäät harmaat hiukset ja maskuliinisen miellyttävän tuoksun kylpyyn. Tämä tuote on shampoo harmaille tai valkaistuille hiuksille, heille, jotka haluavat saada tyylikkään kiiltävän hopean hiustyylin ilman keltaisia sävyjä.

Voi olla, että sinulla on täysin eri tyyppi harmaita hiuksia. Ehkä pieniä erillisia harmaita hiuksia, jotka alkavat näkyä iän myötä? Kokeile miesten shampoota tai hiusväriä, jotka piilottavat luonnolliset harmaat hiukset ilman, että ne näyttävät epäluonnollisilta ja värjätyiltä. Säilytät nuoren ulkonäön ja ehkäiset harmaita hiuksia miesten shampoolla tai hiusvärillä, jotka poistavat harmaita hiuksia saaden sinut näyttämään nuoremmalta muutamassa minuutissa. Jos olet harmaisiin hiuksiin kyllästynyt mies, käytä oikeaa hiusväriä ja pidennä kaunista luonnollista hiussävysi.