VARTALOSAIPPUA

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

VARTALOSAIPPUA

Tee kylvystä ylellinen kokemus vartalosaippualla. Miehen on tärkeä ylläpitää vartalon hygieniaa ja puhdistaa vartalonsa liasta ja hiestä jokaisessa pesussa. Varmista, että otat suihkuun mukaan oikean vartalosaippuan. Hyvällä vartalosaippualla hemmottelet sekä kehoaa että mieltä. Valitse vartalosaippua, joka antaa runsaasti kosteutta ja hoitoa sekä poistaa likaa ja kuoltuja ihosoluja vartalostasi. Käytä pesusieniä tai pesuharjaa hieromaan vartalosaippuaa hyvin ihoon ja varmista, että peset vartalosi kaikit intiimialuet.

Edulliset vartalosaippuat miehille

Monet miesten vartalosaippuat sisältävät ravitsevia, hoitavia ja tuoksuvia ainesosia, jotka sekä puhdistavat ihoa että säilyttävät luonnollisen tasapainonsa. Jos tykkäät makoilla kuumassa kylpyammeessa pitkään, käytä erittäin kosteuttavaa vartalosaippuaa. Ei mitään kuivata ihoa niin paljon, kuin kuuma vesi, mutta se on niin hemmottelevaa! Jos et voi elää ilman tätä vapauttavaa tunnetta, jota saat kun seisot höyryävässä suihkussa ja tunnet kaikki lihaksesi reuntoutuvat, ainakin muista ostaa ihoa kosteuttavaa vartalosaippua. Talloin ihosi ei kuivaa täysin kuumassa vedessä. Jos käytät oikeaa vartalosaippuaa, tunnet vaikutusta jokaisen kylvyn jälkeen. Ihosi on pehmeämpi ja kosteutetumpi. Monet vartalosaippuat jättävät myös miellyttävän tuoksun iholle, joten tuoksut ihanalta jokaisen pesun jälkeen. Jos ihosi on herkkä, sinun on parempi valita hajusteettoman ja parabeenittoman tuotteen. Esimerkiksi orgaaninen vartalosaippua on erittäin hellävaraista ja sopii erityisesti herkälle iholle.