Vain jäsenille:
  • Säästä kaikesta
  • Maksuton Budbee toimitus
  • Ylimääräistä säästöä BonusCashillä
Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton Budbee toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä

Jäsenyys- ja ostosehdot Luxplus - Sivustolla (Luxplus ApS)

Näin teet ostoksia 

Tehdessäsi ostoksia Luxplus.fi-sivustolla sinulla on kaksi hintavaihtoehtoa: jäsenhinta ja normaalihinta. Ostaessasi jäsenhintaan, ostoskoriisi lisätään automaattisesti jäsenyys. Uutena jäsenenä saat 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut Luxplus-jäsenyys, ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu á 9,95 € lisätään automaattisesti tilaukseesi ja täten jäsenyytesi aktivoituu uudelleen.

Tuotteiden hinta on voimassa yhden päivän ajan ja sisältävät arvonlisäveron. Tehdessäsi ostoksia Luxplus.fi-sivustolla, kaikki sopimukset tehdään suomeksi.

Voit ostaa korkeintaan 5 kappaletta samaa tuotetta jäsenhintaan. Luxplus.fi-sivustolta ostettuja tuotteita ei saa myydä eteenpäin. Jos epäilemme jälleenmyyntiä, voimme peruuttaa jäsenyyden.

Jos et halua liittyä jäseneksi, voit ostaa tuotteita normaalihintaan. Tässä tapauksessa jäsenyyttä ei lisätä maksuvaiheessa.

Tilauksen peruutus

Jos olet tehnyt tilauksen ja haluat peruuttaa sen, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi oikeassa yläkulmassa olevan “Kirjaudu sisään”-ikonin kautta. Siirry kohtaan ”Tilaukset”, valitse tilaus, jonka haluat peruuttaa, ja napsauta ”Näytä tilaus” (i-painike). Tämän jälkeen napsauta tilauksen oikealla puolella näkyvää painiketta ”Peruuta tilaus”. Tilaus on mahdollista peruuttaa vain, jos varastomme ei ole vielä ehtinyt käsitellä sitä.

Maksaminen

Kaikki maksut suoritetaan Nets- ja Teller-maksunvälittäjien kautta. Luxplus.fi-sivustolla voit maksaa VISA-, VISA Debit-, VISA Electron-, Mastercard- ja Maestro-korteilla sekä Klarnalla. Lopullinen hinta sisältää kaikki maksuista aiheutuvat kustannukset, jotka Luxplus ApS kattaa. Niin jäsenyyden kuin tuotteiden maksaminen onnistuu ainoastaan debit- tai luottokortilla, tai Klarnalla. Tarvittava summa veloitetaan kortiltasi tai Klarnan kautta, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme tai maksullisen jäsenyyskauden alussa. Emme koskaan veloita kortiltasi tai Klarnan kautta enempää kuin ostoksen yhteydessä hyväksymäsi summan. 

Tilauksen käsittely

Toimituskulut Postin noutopisteisiin ovat 2,95€. Yli 50€ tilauksiin toimitus on maksuton. Kotiinkuljetus 9,95€. Tarjoamme jäsenille kaikkiin tilauksiin ilmaisen toimituksen Budbee noutopisteisiin. Kotiinkuljetus 9,95€.

Ilman jäsenyyttä toimituskulut Postin noutopisteisiin 5,95€ ja kotiinkuljetus 12,95€. Budbee toimituskulut 3,95€ noutopisteisiin ja kotiinkuljetus 12,95€.

Noutamatta jääneestä tilauksesta tai kieltäytyminen tilauksen vastaanottamisesta veloitamme tilauksen toimituskulut ja tämän lisäksi 2,95€.

Jos et nouda pakettiasi, se palautuu automaattisesti takaisin meille. Paketin noutamatta jättäminen ilman erillistä ilmoitusta ei riitä kaupan peruuttamiseksi. Jos haluat tuotteet lähetettävän sinulle uudelleen, tulee sinun tehdä uusi tilaus.

Palautus

Mikäli haluat palauttaa yhden tai useamman tuotteen, sinun on ilmoitettava palautuksesta asiakaspalveluumme 90 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Palautettavat tuotteet tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen. Huom! Ei Postin palvelupisteeseen.

Tupasela/Luxplus
Ainontie 5, ovet 3-7
01630 Vantaa

Liitä pakettiin tilausvahvistus. Vaihtoehtoisesti lisää pakettiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tilausnumerosi.

Olet vastuussa siitä, että tuote/tuotteet on lähetetty suojatussa pakkauksessa. Palautettavat tuotteet ovat sinun vastuullasi kunnes vastaanotamme ne. Säilytä lähetystunnus sekä kuitti palautuksesta. 

Kun teet ostoksia Luxplus.fi-sivustolla, sinulla on erityinen 90 päivän palautusoikeus. Sen aikana voit ilmoittaa meille, että haluat palauttaa tuotteen meille. Palautusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava palautuksesta asiakaspalveluumme 90 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta.

Palautusoikeus alkaa tuotteen vastaanottamisen jälkeisestä päivästä. Jos määräaika päättyy arkipyhänä, viikonloppuna, jouluaattona tai uudenvuoden aattona, määräaika pidennetään seuraavaan arkipäivään.

Kun otat tuotteet vastaan, voit käsitellä niitä vain siten, että voit tarkistaa tuotteiden kunnon.  Palautusoikeus raukeaa, jos folio/sinetti rikkoutuu sellaisista tavaroista, jotka eivät terveydellisistä tai hygieniasyistä ole palautettavissa. Näitä ovat esimerkiksi elintarvikkeet, reseptivapaat lääkkeet, luontaistuotteet ja kosmetiikka ym.  Termi "folio/sinetti" viittaa myös erikoispakkaukseen, joka suojaa tuotetta ja varmistaa, ettei tuotetta ole avattu.

Vastuuvapauslauseke

Luxplus.fi hinnat ovat päivähintoja, ja pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin ja tietoihin sivustolla milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.  

Sekä sivuston tiedot, että hintatiedot tarkistetaan välttääksemme virheitä. Pyrimme siihen, että annamme aina mahdollisimman tarkkoja tietoja sivustolla. Luxplus.fi ei ole vastuussa vahingoista, kustannuksista tai menetyksistä johtuen tällä verkkosivustolla olevasta epätäydellisestä tai virheellisestä tiedosta.  

Kaikki tuotteet tilataan suoraan suurimmilta toimittajilta EU:ssa. Tästä johtuen joidenkin tuotteiden ulkonäkö voi vaihdella, tuotetiedot voi olla eri kielellä tai pakkauksen ulkonäkö ja/tai väri voi olla erilainen. 

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin yksittäisten hintojen pyöristyksen vuoksi.

Ostosumman hyvitys 

Kun vastaanotamme tuotteen, tarkistamme sen ja saat hyvityksen summasta, jonka maksoit meille ostohetkellä. Summa hyvitetään aina samalle maksuvälineelle, jolla maksoit ostoksen. Jos esimerkiksi maksoit pankkikortilla, saat summan sille kortille, jota käytit. Postituskulut hyvitetään vain jos kyse on viallisesta, väärästä tai rikkinäisestä tuotteesta, sekä vain jos reklamaatio hyväksytään.

Huom: Tuote on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Sen on oltava ehjässä pakkauksessa ja sellaisessa kunnossa, että voimme helposti myydä tuotteen uutena. Jos tavara on menettänyt arvoa ja se johtuu siitä, että olet käyttänyt sitä muulla tavalla kuin mitä tuotteiden kunnon tarkistaminen vaatii, voit saada takaisin vain osan ostosummasta. Palautettava summa riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta. Mikäli tuotetta on käytetty muulla tavalla kuin mitä tuotteiden kunnon tarkistaminen vaatii, katsomme sen käytetyksi. Se tarkoittaa, että jos palautat tuotteen, saat takaisin vain osan ostosummasta tai et ollenkaan.

Reklamaatio-oikeus

Luxplus ApS tarjoaa asiakkailleen lainmukaisen 24 kuukauden reklamaatio-oikeuden toimituspäivästä lähtien. Tilanteesta riippuen viallinen tuote joko korjataan tai vaihdetaan tai tuotteen hinta palautetaan kokonaisuudessaan tai osin. Reklamaatio-oikeus edellyttää, että vika ei ole aiheutunut tuotteen väärästä tai huolimattomasta käytöstä. Huomaa, että rajoitetun käyttöajan tuotteiden reklamaatio-oikeuskin on rajoitettu.

Kuinka pian reklamaatio on tehtävä?

Jos huomaat Luxplus.fi-sivustolta tilatussa tuotteessa vian tai puutteen, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. Reklamaatio-oikeus on voimassa, jos viasta tai puutteesta ilmoitetaan meille kahden kuukauden kuluessa sen havaitsemisesta. Reklamaatio on lähetettävä meille oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta.

Yleiset tiedot
Luxplus ApS
ALV numero: FI 2780316-1
Osoite: Ainontie 5, ovet 3-7, 01630 Vantaa, Suomi
Yritys on perustettu vuonna 2015.

Ostosehdot on viimeksi päivitetty 12.05.2023

Kyllä se on totta