JÄSENYYS- JA OSTOSEHDOT LUXPLUS - SIVUSTOLLA (LUXPLUS ApS)


Näin teet ostoksia 

Tehdessäsi ostoksia Luxplus.fi-sivustolla sinulla on kaksi hintavaihtoehtoa: jäsenhinta ja normaalihinta. Ostaessasi jäsenhintaan, ostoskoriisi lisätään automaattisesti jäsenyys. Uutena jäsenenä saat 7 päivän ilmaisen kokeilujakson. Mikäli sinulla on aikaisemmin ollut Luxplus-jäsenyys, ensimmäisen kuukauden jäsenmaksu á 9,95 € lisätään automaattisesti tilaukseesi ja täten jäsenyytesi aktivoituu uudelleen.

Tuotteiden hinta on voimassa yhden päivän ajan ja sisältävät arvonlisäveron. Tehdessäsi ostoksia Luxplus.fi-sivustolla, kaikki sopimukset tehdään suomeksi.

Voit ostaa korkeintaan 5 kappaletta samaa tuotetta jäsenhintaan. Luxplus.fi-sivustolta ostettuja tuotteita ei saa myydä eteenpäin. Jos epäilemme jälleenmyyntiä, voimme peruuttaa jäsenyyden.

Jos et halua liittyä jäseneksi, voit ostaa tuotteita normaalihintaan. Tässä tapauksessa jäsenyyttä ei lisätä maksuvaiheessa.


Tilauksen peruutus

Jos olet tehnyt tilauksen ja haluat peruuttaa sen, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi oikeassa yläkulmassa olevan “Kirjaudu sisään”-ikonin kautta. Siirry kohtaan ”Tilaukset”, valitse tilaus, jonka haluat peruuttaa, ja napsauta ”Näytä tilaus” (i-painike). Tämän jälkeen napsauta tilauksen oikealla puolella näkyvää painiketta ”Peruuta tilaus”. Tilaus on mahdollista peruuttaa vain, jos varastomme ei ole vielä ehtinyt käsitellä sitä.


Maksaminen

Kaikki maksut suoritetaan Nets- ja Teller-maksunvälittäjien kautta. Luxplus.fi-sivustolla voit maksaa VISA-, VISA Debit-, VISA Electron-, Mastercard- ja Maestro-korteilla sekä Klarnalla. Lopullinen hinta sisältää kaikki maksuista aiheutuvat kustannukset, jotka Luxplus ApS kattaa. Niin jäsenyyden kuin tuotteiden maksaminen onnistuu ainoastaan debit- tai luottokortilla, tai Klarnalla. Tarvittava summa veloitetaan kortiltasi tai Klarnan kautta, kun tilauksesi lähetetään varastoltamme tai maksullisen jäsenyyskauden alussa. Emme koskaan veloita kortiltasi tai Klarnan kautta enempää kuin ostoksen yhteydessä hyväksymäsi summan. 


Tilauksen käsittely

Toimitus Postin noutopisteeseen on ilmainen Luxplus-jäsenille. Toimitus kotiovelle maksaa kaikille 9,95 €. Ostaessasi normaalihintaan toimitusmaksu on 4,95 €.


Palautusoikeus (Palautettavat tuotteet)

Kun teet ostoksia Luxplus.fi-sivustolla, sinulla on erityinen 90 päivän palautusoikeus. Sen aikana voit ilmoittaa meille, että haluat palauttaa tuotteen meille. Palautusoikeuden käyttämiseksi sinun on ilmoitettava palautuksesta asiakaspalveluumme 90 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta.

Palautusoikeus alkaa tuotteen vastaanottamisen jälkeisestä päivästä. Jos määräaika päättyy arkipyhänä, viikonloppuna, jouluaattona tai uudenvuoden aattona, määräaika pidennetään seuraavaan arkipäivään.

Kun otat tuotteet vastaan, voit käsitellä niitä vain siten, että voit tarkistaa tuotteiden kunnon.  Palautusoikeus raukeaa, jos folio/sinetti rikkoutuu sellaisista tavaroista, jotka eivät terveydellisistä tai hygieniasyistä ole palautettavissa. Näitä ovat esimerkiksi elintarvikkeet, reseptivapaat lääkkeet, luontaistuotteet ja kosmetiikka ym.  Termi "folio/sinetti" viittaa myös erikoispakkaukseen, joka suojaa tuotetta ja varmistaa, ettei tuotetta ole avattu.


Palautus

Mikäli haluat palauttaa yhden tai useamman tuotteen, sinun on ilmoitettava palautuksesta asiakaspalveluumme 90 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta. 

Palautettavat tuotteet tulee lähettää alla olevaan osoitteeseen. Huom! Ei Postin palvelupisteeseen.


Tupasela/Luxplus

Ainontie 5, ovet 3-7

01630 Vantaa


Liitä pakettiin tilausvahvistus. Vaihtoehtoisesti lisää pakettiin nimesi, sähköpostiosoitteesi ja tilausnumerosi.

Olet vastuussa siitä, että tuote/tuotteet on lähetetty suojatussa pakkauksessa. Palautettavat tuotteet ovat sinun vastuullasi kunnes vastaanotamme ne. Säilytä lähetystunnus sekä kuitti palautuksesta. 


Ostosumman hyvitys

 Kun vastaanotamme tuotteen, tarkistamme sen ja saat hyvityksen summasta, jonka maksoit meille ostohetkellä. Summa hyvitetään aina samalle maksuvälineelle, jolla maksoit ostoksen. Jos esimerkiksi maksoit pankkikortilla, saat summan sille kortille, jota käytit. Postituskulut hyvitetään vain jos kyse on viallisesta, väärästä tai rikkinäisestä tuotteesta, sekä vain jos reklamaatio hyväksytään ja tuote palautetaan palautuslomakkeellamme, jonka löydät täältä:

https://return.coolrunner.dk/paidluxplus/FI

Huom: Tuote on palautettava samassa kunnossa kuin vastaanotettaessa. Sen on oltava ehjässä pakkauksessa ja sellaisessa kunnossa, että voimme helposti myydä tuotteen uutena. Jos tavara on menettänyt arvoa ja se johtuu siitä, että olet käyttänyt sitä muulla tavalla kuin mitä tuotteiden kunnon tarkistaminen vaatii, voit saada takaisin vain osan ostosummasta. Palautettava summa riippuu tuotteen kaupallisesta arvosta. Mikäli tuotetta on käytetty muulla tavalla kuin mitä tuotteiden kunnon tarkistaminen vaatii, katsomme sen käytetyksi. Se tarkoittaa, että jos palautat tuotteen, saat takaisin vain osan ostosummasta tai et ollenkaan.


Reklamaatio-oikeus

Luxplus ApS tarjoaa asiakkailleen lainmukaisen 24 kuukauden reklamaatio-oikeuden toimituspäivästä lähtien. Tilanteesta riippuen viallinen tuote joko korjataan tai vaihdetaan tai tuotteen hinta palautetaan kokonaisuudessaan tai osin. Reklamaatio-oikeus edellyttää, että vika ei ole aiheutunut tuotteen väärästä tai huolimattomasta käytöstä. Huomaa, että rajoitetun käyttöajan tuotteiden reklamaatio-oikeuskin on rajoitettu.

 

Kuinka pian reklamaatio on tehtävä?

Jos huomaat Luxplus.fi-sivustolta tilatussa tuotteessa vian tai puutteen, ilmoita siitä meille mahdollisimman pian. Reklamaatio-oikeus on voimassa, jos viasta tai puutteesta ilmoitetaan meille kahden kuukauden kuluessa sen havaitsemisesta. Reklamaatio on lähetettävä meille oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta.


Yleiset tiedot

Luxplus ApS

ALV numero: FI 2780316-1

Osoite: Ainontie 5, ovet 3-7, 01630 Vantaa, Suomi

Yritys on perustettu vuonna 2015.


Ostosehdot on viimeksi päivitetty 06.03.2023


Kyllä se on totta