VALITUT TUOTTEET
MIEHET

VALITUT TUOTTEET
MIEHET

Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

VALITUT TUOTTEET MIEHET

Tältä sivulta löydät tuotteita jokaiselle miehelle – hänelle, jolla on jo kaikkea, sekä hänelle, joka kaipaa vain uutta tuoksua, hiusvahaa, partaterää tai suihkugeeliä. Saatat jopa löytää tuotteen, jota et tiennyt tarvitsevasi.

Luxplus tarjoaa jäsenilleen valtavia säästöjä yli 700 suosituimmasta tuotemerkistä. Lisäksi toimitukset ovat aina ilmaisia ja nopeita. Joten miksi maksaa enemmän partavedestä, hiusvahasta ja muista hoitotuotteista, kun Luxplus-jäsenenä voit säästää jopa 80 %?

Olemme koonneet tälle sivulle valikoiman suosituimpia miesten tuotteita. Jos etsit jotakin tiettyä tai haluat nähdä tietyn kategorian tuotteet, riittää kun napsautat tuotekategoriaa tai 'Näytä kaikki'. Näin pääset käsiksi upeisiin tuotteisiin, joilla voit hemmotella poikaystävääsi, puolisoasi tai vaikka itseäsi.