LUXPLUS (LUXPLUS ApS) JÄSENYYDEN EHDOT


Tietoa Luxplus.fi-sivuston jäsenyydestä

Luxplus (Luxplus ApS) on jäsenklubi, joka tarjoaa jäsenilleen hyviä alennuksia muun muassa kosmetiikkatuotteista ja hajuvesistä, sekä muita jäsenetuja. Luxplus on tarkoitettu ainoastaan yksityishenkilöille. Jäsenyys on henkilökohtainen ja jäsenyyden jakaminen toisten kanssa ei ole sallittua. Jäsenyyden väärinkäyttö voi johtaa jäsenyyden peruuttamiseen. Liittyäksesi Luxplus.fi-sivuston jäseneksi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja vahvistaa tämä kirjautuessasi sisään ensimmäisen ostotapahtuman yhteydessä. Luxplus-jäsenyys on jatkuva tilaus, jonka 7 ensimmäistä päivää ovat maksuttomia. Tämän jälkeen jäsenyys maksaa 9,95 € kuukaudessa.


BonusCash

Jäsenenä ansaitset BonusCash-pisteitä kun teet tilauksen Luxplus.fi-sivustolla. BonusCash-pisteiden määrä riippuu ostamistasi tuotteista. Voit tarkistaa BonusCash-saldosi kirjautumalla Luxplus-tilillesi. Ansaitsemasi BonusCash-pisteet vähennetään automaattisesti seuraavassa tilauksessasi suhteella 1:1. Jos esimerkiksi olet ansainnut 10 BonusCash-pistettä, saat 10 € alennuksen seuraavasta ostoksestasi. BonusCash-pisteitä ei voi käyttää 7 päivän kokeilujakson aikana vaan vasta tämän jälkeen. 

BonusCash-pisteesi ovat voimassa niin kauan, kun jäsenyytesi on voimassa. Jos peruutat jäsenyytesi, ansaitsemasi BonusCash-pisteet vanhenevat 30 päivän kuluttua. Jos kuitenkin aktivoit jäsenyytesi uudestaan 30 päivän kuluessa, voit taas käyttää BonusCash-pisteitäsi. BonusCash-pisteitä ei voi vaihtaa rahaksi tai siirtää muille jäsenille.


Jäsenyyden ehtojen hyväksyminen

Hyväksymällä Luxplus.fi-sivustolla voimassa olevat jäsenehdot suostut siihen, että Luxplus.fi (Luxplus ApS) veloittaa jatkuvan jäsenmaksun siihen asti, kunnes jäsenyys peruutetaan. Jäsenyyden 7 ensimmäistä päivää ovat maksuttomia, minkä jälkeen jäsenyys muuttuu maksulliseksi tilaukseksi 9,95 €/kk. Tehtyäsi ensimmäisen tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse sähköisen vahvistuksen, joka sisältää tietoa jäsenyydestäsi. Tämän jälkeen löydät kuukausittaiset kuitit jäsenyydestä kohdasta “Jäsenyys” kun olet kirjautunut Luxplus-tilillesi.


Alle 18-vuotiaat lapset ja nuoret

Liittyäksesi Luxplus ApS-sivuston jäseneksi sinun tulee vahvistaa olla yli 18-vuotias. Mikäli olet alle 18-vuotias huoltajan tulee hyväksyä liittyminen sekä jäsenyys, ja jäsenyys tulee tässä tapauksessa tehdä huoltajan nimessä. Huoltaja voi aina irtisanoa sopimuksen, riippumatta siitä, onko sopimus tehty alle 18-vuotiaan lapsen tai nuoren nimessä.

 

Jäsenyyden maksaminen

Jäsenmaksu veloitetaan joka kuukausi, siihen asti kun irtisanot jäsenyyden. Jäsenyytesi Luxplus.fi-sivustolla päivitetään automaattisesti 30 päivän välein. Näin sinulla on aina pääsy jäsenetuihin. 7 päivän ilmaisen (0€) kokeilujakson jälkeen jäsenyys muuttuu automaattisesti jatkuvaksi tilaukseksi, joka maksaa 9,95 € kuukaudessa.

Rekisteröitymällä Luxplus.fi-sivustolle sitoudut jäsenyyteen siitä hetkestä alkaen, jolloin teet ensimmäisen ostoksen jäsenhintaan. Valitsemalla jäsenhinnan normaalihinnan sijaan hyväksyt myös jäseneksi liittymisen. Luxplus.fi-sivuston jäsenenä sinun on maksettava jäsenmaksu kokonaisuudessaan sekä jatkuvat jäsenmaksut, kunnes peruutat jäsenyyden Luxplus-tilisi kautta tai ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä. 

Olet velvollinen maksaa eduista jotka sinulla on ollut aktiivisena jäsenenä. Tämä lasketaan suhteellisesti sen ajanjakson perusteella, jonka Luxplus on tarjonnut jäsenetuja. Vastuullasi on todistaa, että olet hyödyntänyt peruutusoikeutesi. Et voi irtisanoa jäsenyyttäsi hylkäämällä tai peruuttamalla jäsenmaksun. Luxplus pidättää oikeuden hyödyntää yhteistyökumppaneita (perintätoimistoja) erääntyneiden laskujen perintään. Kaikki maksut Luxplus.fi-sivustolla suoritetaan debit- tai luottokortilla (VISA, VISA Debit, VISA Electron, Mastercard ja Maestro), tai Klarnalla. Luxplus ApS kattaa kaikki maksuista aiheutuvat kustannukset ja nämä sisältyvät tuotteiden ja jäsenyyden lopulliseen hintaan. Kirjautumalla Luxplus-tilillesi oikeassa yläkulmassa olevan “Kirjaudu sisään”-ikonin kautta voit nähdä kaikki aikaisemmat tilauksesi kohdasta “Tilaukset” sekä jäsenyytesi kohdasta “Jäsenyys”.

Kaikki palvelut ostetaan Luxplus ApS:lta, Ainontie 5, ovet 3-7,01630 Vantaa, ALV numero FI27803161. Korttimaksujen käsittelystä vastaa ePay A/S ja AltaPay. Maksut suoritetaan NETS, Teller ja Valitor-maksunvälittäjien, sekä Klarnan, kautta.


Jäsenyyden irtisanominen ja sitoutumisaika

Voit peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa. Tällöin jäsenyytesi peruutetaan välittömästi ja on voimassa vain maksamasi jäsenyyskauden loppuun saakka. Jäsenyys on teknisistä syistä lukittuna ensimmäiset 24 tuntia jäseneksi liittymisen jälkeen.  Voit peruuttaa jäsenyytesi Luxplus.fi-sivustolla kirjautumalla käyttäjätilillesi oikeasta yläkulmasta löytyvän “Kirjaudu sisään”-ikonin kautta. Tämän jälkeen valitset ”Jäsenyys” ja painikkeen ”Peruuta jäsenyys” ja hyväksyt peruuttamisen. Ensimmäisen 24 tunnin kuluttua voit kuitenkin peruuttaa jäsenyyden milloin tahansa. 

Jäsenyyttä ei voi irtisanoa mikäli sinulla on käsittelyssä oleva tilaus. Tämä kestää keskimäärin 24 tuntia. Kun tilaus on käsitelty ja olet saanut vahvistuksen tilauksen lähettämisestä, voit irtisanoa jäsenyyden.

Kuten yllä mainittu, voit irtisanoa jäsenyytesi käyttäjätilisi kautta. Voit myös irtisanoa jäsenyytesi ottamalla asiakaspalveluumme yhteyttä oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhteyttä”-ikonin kautta. Jos peruutat maksullisen jäsenyytesi, sinulla on silti oikeus käyttää jäsenyyttäsi maksamasi jäsenyyskauden (30 päivää) loppuun asti. Tämä ei kuitenkaan koskee ilmaista 7 päivän kokeilujaksoa, eli jos peruutat jäsenyytesi ensimmäisen 7 päivän aikana, sen voimassaoloaika päättyy välittömästi. Kun jäsenyytesi on peruutettu, jäsenmaksuja ei enää automaattisesti veloiteta tililtäsi, ellet aktivoi jäsenyyttä uudelleen.

Huomioi, että et voi peruuttaa jäsenyyttäsi pelkästään hylkäämällä maksun. Jäsenyytesi jatkuu siinä tapauksessa automaattisesti, ja sinun on maksettava kaikki kertyneet maksut, kunnes peruutat jäsenyyden kirjautumalla käyttäjätilillesi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos käyttämäsi debit- tai luottokortin voimassaoloaika loppuu pian ja/tai haluat vaihtaa sen, riittää, kun maksat seuraavan ostoksesi uudella kortilla tai Klarnalla. Näin jäsenyytesi yhdistetään uuteen korttiin, vaihtoehtoisesti Klarna-tiliin, ja kaikki tulevat maksut veloitetaan uudelta kortilta/Klarna-tililtä.


Peruutusoikeus

Luxplus-verkkokaupassa sinulla on lain takaama 14 päivän oikeus peruuttaa jäsenyytesi. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että peruutusaika loppuu 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta. Jäsenyyden tilaus alkaa silloin, kun teet Luxplus.fi-sivustolla ostoksen jäsenhintaan. Peruutusoikeus alkaa siitä päivästä, kun sopimus on solmittu, ei siis maksullisen jäsenyyskauden ensimmäisestä päivästä.

Sinun tulee ilmoittaa meille 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimisesta, jos haluat peruuttaa jäsenyytesi. Viestissä on selvästi ilmoitettava halusta käyttää peruutusoikeutta. Viestin voit lähettää oikeassa yläkulmassa olevan “Ota yhetyttä”-ikonin kautta.

Jäsen on velvollinen maksamaan jäsenmaksunsa sovitusta jäsenyyden alkamispäivästä alkaen. Osapuolten välisen sopimuksen irtisanoutuessa Jäsen on velvollinen maksamaan jo toimitetun palvelun osan. Tämä lasketaan suhteellisesti sen ajanjakson perusteella, jonka Luxplus on tarjonnut jäsenetuja.


Vastuuvapauslauseke

Luxplus.fi hinnat ovat päivähintoja, ja pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin ja tietoihin sivustolla milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. 


Sekä sivuston tiedot, että hintatiedot tarkistetaan välttääksemme virheitä. Pyrimme siihen, että annamme aina mahdollisimman tarkkoja tietoja sivustolla. Luxplus.fi ei ole vastuussa vahingoista, kustannuksista tai menetyksistä johtuen tällä verkkosivustolla olevasta epätäydellisestä tai virheellisestä tiedosta. 


Kaikki tuotteet tilataan suoraan suurimmilta toimittajilta EU:ssa. Tästä johtuen joidenkin tuotteiden ulkonäkö voi vaihdella, tuotetiedot voi olla eri kielellä tai pakkauksen ulkonäkö ja/tai väri voi olla erilainen.


Jäsenyyden ehdot on viimeksi päivitetty 29.03.2023


Kyllä se on totta