Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton GLS toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä
Vain jäsenille:
Säästä kaikesta
Maksuton GLS toimitus
Ylimääräistä säästöä BonusCashillä

Tuote lisätty koriin

Öljy, joka tekee hiuksista sametin kaltaiset pehmeät kevyesti silkkisillä viimeistelyllä samalla kun se täydentää kosteutta. Lumoava Hinokin tuoksu + kostea metsä.

La'Dor Perfumed hair Oil La Pitta

Hiusöljy

80 ml

Säästä €650
Säästä 25% Säästä €650

Toimitamme tilaukset 3–6 arkipäivässä ja tarjoamme 90 päivän palautusoikeuden

Öljy, joka tekee hiuksista sametin kaltaiset pehmeät kevyesti silkkisillä viimeistelyllä samalla kun se täydentää kosteutta. Lumoava Hinokin tuoksu + kostea metsä.

CYCLOPENTASILOXANE, DIMETHICONE, C12-15 ALKYL BENZOATE, DIMETHICONOL, CYCLOHEXASILOXANE, PARFUM, AQUA, PERSEA GRATISSIMA OIL, AMODIMETHICONE, CAMELLIA JAPONICA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BUTYLENE GLYCOL, 1,2-HEXANEDIOL, ANGELICA KOREANA ROOT EXTRACT, LACTOBACILLUS/RICE FERMENT, CORYLOPSIS COREANA EXTRACT, KERATIN, ELASTIN, GELATIN, LINALOOL, LIMONENE

Huomaathan, että ainesosaluettelo saattaa muuttua.

Ilmainen toimitus

Ilmainen GLS toimitus

Kauneusvinkkejä ja uutisia

Testaa uusia rutiineja. Saat enemmän irti tuotteistasi. Pysy ajan tasalla.

Säästä KAIKESTA

Edulliset hinnat joka päivä, ympäri vuoden

Lisäedut

Ainutlaatuiset jäsentarjoukset ja lahjat ostoksesi yhteydessä

Ansaitse BonusCashia

...ja vähennetään seuraavasta tilauksesta. 1 BonusCash = 1 €

ALV sisältyy kaikkiin hintoihin. Säästöt on laskettu normaalihintaan verrattuna. Luxplus jäsenhinnat ovat vain jäsenille. Voit liittyä jäseneksi ensimmäisellä tilauksellasi. Jäsenmaksut EUR 9.95/30 päivää. Ensimmäinen 14 päivää on ilmainen - ja voit peruuttaa milloin tahansa. Katso kaikki edut olemalla Luxplusin jäsen.

Kyllä se on totta

Kyllä se on totta. Jäsenhintamme OVAT huomattavasti normaalihintaa alhaisemmat. Osta jäsenhintaan, niin luomme automaattisesti jäsenyyden ensimmäisen tilauksen yhteydessä. Ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi. Sen jälkeen jäsenyys maksaa 9,95 eur kuukaudessa. Voit peruuttaa jäsenyyden jokaisen jäsenkauden lopussa.Lue lisää

Jäsenhintamme OVAT huomattavasti normaalihintaa alhaisemmat. Tämä johtuu siitä, että ostamme suuren valikoiman laadukkaita tuotteita suoraan tärkeimmiltä toimittajilta - ja siirrämme säästöt jäsenillemme.

Oletko valmis sanomaan hyvästit ylihinnoitelluille tuotteille? Osta jäsenhintaan, niin luomme automaattisesti jäsenyyden ensimmäisen tilauksen yhteydessä.

Ensimmäiset 14 päivää ilmaiseksi. Sen jälkeen jäsenyys maksaa 9,95 eur kuukaudessa – ja voit peruuttaa jäsenyyden kun itse haluat. Lue lisää