EAU DE COLOGNE

Valitettavasti emme löytäneet tuotteita jotka vastaavat hakuasi ""
Kirjoita ainakin kaksi merkkiä haun suorittamiseksi

EAU DE COLOGNE

Tältä sivulta löydät laajan valikoiman upeita naisten kölninvesiä (EdC). Kölninveden tuoksu on erittäin pehmeä ja kevyt, joten monet käyttävät kölninvettä kesällä. Voit tietysti käyttää EdC:a myös talvella, jos et pidä intensiivisestä tuoksusta. Voit myös käyttää EdC:a päivällä ja EdT sekä EdP illalla.

Mikä on Eau de Cologne?

Eau de Cologne (kölninvesi) eli EdC on ranskalainen sanayhdistelmä, jonka käännös on “Kölniläinen vesi”, koska alun perin juuri Kölnissä luonnon tuoksuja uutettiin alkoholissa. Hajuvesi tai tuoksuvesi sisälsi alun perin sitruunaa, appelsiinia, bergamottia, rosmariinia ja appelsiinikukan öljyä.

Kölninvedessä on vain 4-8 % tuoksuöljyä, joita kutsutaan myös aromaattisiksi yhdisteiksi. Se on vähemmän kuin Eau de Toilettessa, joka sisältää 5-15 %, ja Eau de Parfyymissa, johon kuuluu 10-20 % tuoksuöljyä. Ainoa kölninvettä laimeampi hajuvesi on partavesi. Pienen tuoksuöljyjen pitoisuuden vuoksi kölninvesi usein kestää 2-3 tuntia, siksi kölninvesi on huomattavasti halvempi kuin EdT ja EdP. Kölninvesi aina yhdistetään hygieniatarvikkeeseen, jota miehet käyttävät parranajon jälkeen partaveden sijaan. Naisillekin kölninvesi sopii hyvin, jos haluat luonnollisen ja kevyen tuoksun, joka ei tunnu liian kovalta.

Täällä Luxplusilla tarjoamme EdC edullisesti. Rahansäästö eri EdC-tuotteissa kyllä vaihtelee, mutta voimme kuitenkin taata, että aina säästät meidän kanssa. No nytpä on toinen syy ostaa Eau de Cologne, Eau de Toilette tai Eau de Parfume.

Minkä hajuveden haluat?

Jos kölninvesi tuntuu liian laimealta tai et löydä suosikkiasi valikoimastamme, tarkastele EdT- ja EdP-tuotteita meidän valikon yläosasta. Meidän laajasta valikoimasta aina löydät uuden suosikin. Hemmottele itseäsi hyvällä tuoksulla ympäri vuoden.