Hinnat Luxplus-verkkokaupassa on tarkoitettu vain jäsenille. Liityt automaatisesti jäseneksi, kun teet ensimmäisen tilauksesi. Ensimmäinen jäsenyyskuukausi on ilmainen. Katso kaikki Luxplus-verkkokaupan jäsenedut.

EAU FRAICHE

Eau Fraiche eroaa hieman muista hajuvesien tyypeistä. Ensiksi, se sisältää vain 1-3% aromaattista yhdisteittä, jota kutsutaan tuoksuöljyksi. Toinen ominaisuus, joka erottaa Eau Fraichen muista hajuvesistä on se, että se pohjautuu öljyyn alkoholin asemesta. Eau Fraichessa on melko heikko tuoksu ja muistuttaa vähän Eau de Colognea ja seuraa heti EdC:n jälkeen hajuvesien asteikolla.

Eau Fraiche sopii parhaiten kesälle, koska se ei sisällä alkoholia, toisin kuin muut hajuvedet. Se ei kuivata ihoa ja ei aiheuta ihon värimuutoksia, jotka saattavat syntyä alkoholipohjaisten hajuvesien käytöstä auringon säteiden alla. Lisäksi, Eau Fraichen tuoksu on erittäin mieto, koska tuoksuöljyjen pitoisuus Eau Fraichessa on pienempi. Eau Fraiche ravitsee ihoa samaan aikaan kun sinä nautit hienosta tuoksusta.

Eau Fraiche sopii kaikille ihmisille, jotka eivät siedä Eau de Parfume tai Eau de Toilette, koska Eau Fraiche pohjautuu öljyyn alkoholin sijaan. Eau Fraiche sopii myös niille, jotka haluavat “luonnollisemman” tuoksun.

Luxplusilta voit ostaa hienon Eau Fraichen edullisesti. Eau Fraichen lajitelmasta löydät sekä hajuvesiä että deodorantteja. Tarjoamme hienoja hajuvesiä jokaiseen makuun, joista voit nauttia ympäri vuoden.